Sunday, April 11, 2004



Lagi coba posting via ponsel nih. Addressnya: wap.ubique.ch/wapblogger. Cuma beberapa kali musti relogin karena connection time out, mungkin karena pake gprsnya telkomsel ya jadi agak lelet. Maklumlah penggunanya jutaan orang. Aku tau cara ini dari majalah komputer aktif yg baru, dibahas lengkap tentang weblog. Tapi kalo pake gprs gini pasti pulsanya abis banyak deh.. Lagian aku juga belum tau caranya masukin gambar, apa sama kaya posting dari pc ya? Mau coba yg pake sms aja ah.. Semoga bisa..

posted by -nia- @--}--- Sunday, April 11, 2004 l




:: Profile ::

Nia/Female/21-25. Lives in Indonesia/East Java/Sidoarjo, speaks Indonesian and English. Eye color is black. I am great looking. I am also confident. My interests are reading, movies, make friends/writing, music, party.
This is my blogchalk:
Indonesia, East Java, Sidoarjo, Indonesian, English, Nia, Female, 21-25, reading, movies, make friends, writing, music, party.


:: Fellows ::


Blogroll Me!

:: Shout box ::

:: 10 most recent entries ::

Words of wisdom from Dalai Lama
panic attack part 3
Happy Birthday to the One I Love I'd like to gi...
Nina Bobo
thanks God i'm home again
fairy name
The Nearness of You - Norah Jones
19 days left and still counting
25 days left and still counting...
happy valentine for everybody

:: Archieves ::

November 2003
December 2003
January 2004
February 2004
March 2004
April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005

:: Guest ::



:: Credits ::

blogskins
bloglet
okcounter
doneeh

Solidaritas untuk anak Indonesia




BlogFam CommunityFeedback by backBlog
Listed on BlogShares
Listed on Blogwise
MyShoutbox.com - Free Shoutbox!Powered by Blogger
Link to ClockLink.com

Design